Urstoppad!!!

Det här känns svagt… verkar som om marknaden börjar prisa in högre inflation, kommande räntehöjningar, stigande markandsräntor, press på multiplar.

Jag sätter omvänd Stopp till 1645… brott av den är det Happy Days igen!

Namnlös2032

Men värt att notera är också att 10åringen och 2 åringen ”bara” ligger i 0,60% och 2,20%…. så skulle marknaden verkligen tro på räntehöjningar så borde Sell offen bli kraftigare…. så vad är konklusionen? Tja, antingen är räntemarknaden sen på bollen och kör seeing is believing, dvs det krävs mer data som bekräftar kommande höjning för att de verkligen ska dumpa Statspapper, eller har de ”rätt”. Dvs att det bara är noise och aktiemarknaden är nervig, vilket gör att den här rekylen i aktier inte är något annat än lite profittaking och Buy on Dips läge?? Dvs att nuvarande räntenivåer är rätta, givet att datan inte kommer ge FED anledning att höja i höst eller senare i år. Time will tell!

150506 update…

Tekniskt update… finns stödnivåer kring 1540 och 1480 som kan vara väl värda att specka i. Håller dem så är vi fortsatt i våg 3 och nya toppar kan hägra längre fram. Håller INTE dem, ja då har vi sett toppen och vi är inne i våg 4 korrektionen som borde ta oss minst till 1280, och potentiellt lägre än så. Lönedatan på fredag tror jag blir viktig. 10-åringen nu 2,23%….. spännande!

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.