Börsen tvekar trots fiskkrokarna

Presidentvalskampanjen i USA börjar dra igång så smått. Tongångarna och Trumps chanser att bli omvald tror jag blir nästa stora grej för marknaden. Men just nu är det hävda restriktioner och fiskkroksdata MOT Våg-2 risken (Texas/Tyskland) som är marknadens stora grej.

Rent tekniskt står OMX inför ett avgörande. I natt var terminerna nere kring 1630-1640 området som för mig är en viktig vattendelare. Antingen håller den här nivån, och då är det bara en tidsfråga innan vi tar ut 1,690 och fortsätter mot 1,730, och förmodligen krossar även den i jakten på 1,820. ELLER, håller inte 1630-1640 och då är det bara en tidsfråga innan vi tar ut 1,570 och sen testar 1,500-1,550. Det senare är fortfarande mitt base case, även om jag inte känner mig lika säker som innan.

I förra veckan hade vi Philly FED som kom in på 27,5 mot väntat -23,0 och fg -43,1. New Order delen kom in på 16,7 mot fg -25,7. Alltså sinnessjukt bra och pekar på att inköscheferna i Philly området tror att vi ganska så snabbt kan komma tillbaka till samma nivå som tidigare. Alltså full recovery. Surprriseindex går starkt NU!!!!

Sen hade vi även Jobless claims som kom in på 1,508m mot väntat 1,300 och fg 1,586. Inte samma drag där. Det visade även Phillys undersiffra för Employment som egentligen bara var en halv fiskekrok.

Vad handlar detta om och varför är det viktigt? Jo, så här funkar det. Som jag beskrivit tidigare så handlar BNP minskningen om ett köpkraftsbortfall. Det beror på två saker. 1, Att folk blivit av med jobbet och går på bidrag och 2, att folk, trots att de har jobb konsumerar mindre. sparkvoten går upp. Nu när restriktionerna släpper så kan folk börja shoppa igen. De drar ner på sparkvoten. Inköpscheferna ser detta och blir positiva. Men i det här skedet gäller det också att alla permiterade får tillbaka sina jobb. Om vi närmaste månaderna inte får en rejäl återhämtningen av jobben, så kommer inte heller återhämtningen i ekonomin leva upp till våra förväntningar, och då kommer företagen bli tveksamma och försiktiga, vilket sprider sig och får negativa följdeffekter. Jag tror inte på detta så länge som vi inte får Våg-2 och nya restriktioner (vilket jag inte tror). Därför tror jag också att arbetslösheten i USA kommer sjunka undan mot 5% innan årets slut.

Men det vi ser nu är hur makroindikatorerna vänder upp snabbt då folk ökar konsumtionen (drar ner sparkvoten) när restriktionerna släpper. Men att vi i förlängningen även behöver se hur folk till 90% kommer tillbaka till sina arbeten för att recoverien ska vara uthållig.

I veckan fokuserar jag på Flash PMIs imorgon. Undrar om dem kan få marknaden att bestämma sig runt 1,630?  Vi har även Tyska IFO, samt Core PCE och faktisk Michigan från USA.

Njut av sommaren.

———————-

Tyska Mfg Flash PMI för juni kom in på 44,6 mot väntat 41,5 och fg 36,6. För Europa kom den in på 46,9 mot väntat 44,5 och fg 39,4. Tjänstesektorn, som jag normalt inte fäster så stor vikt vid, kom in på liknande sätt. Svinstarka Fiskkrokar alltså. Det är enkelt, folk har suttit i karantän och dragit ner på konsumtionen. Nu lättar restriktionerna och man lättar på plånböckerna (sparkvoten faller). I nästa skede ska alla permiterade tillbaks till sina jobb. Det är vad alla väntar sig, och då ökar det ännu mer. Alla väntar sig en återgång till det normala i höst. Ingen väntar sig massarbetslöshet. Ingen väntar sig Covid19 våg 2.

Penningpolitiken har sett till att asset priser (aktier, obligationer, fastigheter) har hållits uppe. Finanspolitiken har sett till att alla korttidspermiterade kan vänta sig att gå tillbaka till jobbet, och Covid-19….. ja det har vi kanske inte bekämpat men vi har hanterat det, och vi väntas kunna hantera det utan lock down going forward. Det är huvudbudskapet just nu.

Börsen toppade på 1730 och föll temporärt till 1570. Sen har vi snuddat vid 1630. Men styrkan är enorm. My take är att centralbanker dammsugat marknaden på obligationer, så det enda privata sektorn har att välja mellan är aktier och cash… och många har dessutom väldigt mycket cash. Så är du bara minsta lilla positiv 6-12 månader ut, så kommer du välja aktier. Därför är börsen så stark… även när den uppvisar tendenser till att vara svag.

Jag anser att det mesta är inprisat och vi borde gå lite lugnare fram.  MEN  kapitulerar för flödes aspekten. Jag tror att om US PMI datan är bra i eftermiddag så kan vi bryta upp och gå mot 1,730 och därefter ännu högre. Det skulle betyda att 1,570 var botten och vi inte kommer nå 1500-1550. Störigt att man låg rätt i gungan men ändå fick fel.

Sen i nästa vecka har vi jobbdata…. även där måste vi se recovery även om den sker med en fördröjning då det är hard data till skillnad från PMIs som är soft data. Att jobbskapandet tar ordentlig fart räcker förmodligen med att det dröjer till efter sommaren. När det gäller jobben tror jag det går lika fort som PMIs, men att vi inte når ända upp. Dvs arbetslösheten i usa bottnar kring 5-6 och inte pre corona 3,5%. Det i sig kan bli ett framtida problem för köpkraft och vinster…

US Flash PMI kom precis, där Mfg kom in på 49,6 mot väntat 48,0 och fg 39,8 och Service på 46,7 mot väntat 46,5 och fg 37,5. Otroligt fin fiskkrok. Det säger inget om hur datan EXAKT kommer in, mer än att den kommer tillbaka med kraft. Men det är alltid så att soft datan inte är lika exakt som hård datan, men den är tidigare, och det är viktigare just nu. Eftersom det har varit väldigt lite ”Sell on Rumors jargong” på börsen så är det min gissning att vi ska upp på detta. För några veckor sedan trodde jag inte det. Finns för mycket pengar där ute helt enkelt, och går inte världen under är valet enkelt.

Fritt översatt till OMX: ner och krafsa kring 1675 sen vidare upp mot 1730.

—–

Tyska IFO kom precis in på 86,2 mot väntat 85,0 och fg 79,7. Fiskkroken lever. Siffran drogs upp av förväntans komponenten. Delen som beskriver nuläget kom faktiskt in sämre än väntat men högre än sist. Inget att orda om. Tyskland är under uppvaknande, och så länge som restriktionerna lättar kommer ekonomin att repa sig. Den Tyska arbetslösheten har stigit från 5% till 6,3% och är en av de länderna som klarat sig bäst. Drygt 500,000 pers har blivit av med jobbet och det är min tro att det stora flertalet kommer tillbaks till arbete i höst. För Tysk, och därmed Europeisk del, är det viktiga, precis som vanligt, att exporten tar fart i höst igen. Detta är mer en funktion av hur USA och Asien mår. Exporten är ner 24% mot det normala, och det intressanta blir hur stark återhämtningen blir i höst. En osåld pizza i våras förblir osåld även i höst. Men många kapitalvaror, som Tyskland är stora på, följer replacement cycles. Dvs de flesta byter sin bil efter att ha haft den i 4-5 år. Att man inte bytte i våras betyder inte att man inte byter den i höst. De som planerat byta i höst i kommer att byta i höst. Alltså kan vi se en rejäl pick up i demand senare i höst. Det viktiga är att vederbörande har sin inkomst/jobb och confidence gällande sin egen och den allmänna ekonomin på plats. Har de inte det rubbas cykeln. Just därför kommer det vara helt avgörande för världsekonomin att de permitterade återfår sina jobb och confidence kring ekonomin återställs. Men just detta har varit själva syftet med finans- och penningpolitiken.

 

——

 

Marknaden tappar nån procent mer än vanligt idag onsdag till följd av att en valundersökning visar att Biden leder över Trump med anledning av hur man hanterat viruset. Samtidigt går Trump ut med populistiska tullar mot bland annat Europa. Min syn på saken är att det är mest brus… men det är en typ av brus vi kommer att få se mer av kommande 4 månaderna och det kan få börsen att rycka några procent både hit och dit….

 

Vad gäller Corona är det min fasta övertygelse att covid19 inte är kul att få, ungefär som vinterkräksjukan, men helt ofarlig för alla utom dem som är över 70 år eller har en metabolisk eller kronisk sjukdom. Därmed bör man inte stänga ner ekonomin utan satsa på att skydda riskgrupperna. Diskussionen borde alltid att ha handlat om hur man ska skydda dem.

Men vad gäller senaste nyheter om att smittade stiger i Tyskland och Usa, dock inte överallt utan Texas och Californien, så är såklart marknaden känslig för nyheter som stör narrativet att restriktionerna kommer att försvinna och därefter inte komma tillbaks. Vad gäller ökande smittade så kan det ju vara bad news a la 2:a vågen. Men jag undrar:

 

1, vi vet att smittspridningen inte är linjär. Precis som att Sthlm kommit längre än i Skåne och det finns en fördröjning så kan detta vara fallet i andra länder. Typ New york vs Texas.

 

2, hur vet vi att man inte bara ökat testningarna och att man därför hittar fler. Men att det inte leder till fler dödsfalll eller belastning av sjukvården, då det egentligen inte är fler smittade. Bara fler testade.

 

3, vi vet idag att tillhör man inte riskgruppen så är det en ofarlig sjukdom. Om vi klarar att skydda riksgrupperna så behöver vi inte heller oroa oss för att smittspridningen är fortsatt hög då vare sig sjukhus blir överbelastade eller dödsfallen stiger. Det är nämligen detta som är den verkliga anledningen till restriktioner.

 

That said, vi får inte vara naiva. OM Iva-avdelningarna i Texas, Bremen eller Malmö fylls upp för snabbt (av smittade ur riskgrupperna) så gör myndigheterna rätt i att införa restriktioner. MEN då ska vi ha klart för oss att det ger biverkningar i ekonomin…. och jag är klart tveksam till att vi kan göra om samma reptrick som under mars-maj.

Här kring 1630 har vi en tekniskt viktig nacklinje. Antingen håller den mot bakgrund av att restriktionerna helt försvinner framöver och ekonomin normaliseras efter sommaren och det fortfarande finns mycket pengar längs med sidlinjerna. Då ska vi upp 100 punkter rätt snart. Eller håller den inte mot bakgrund av överfulla sjukhus i Texas och Californien och fortsatt tuffa restriktioner… och då ska vi ner 100 punkter rätt snart.

Biden effekten är än så länge brus. Vi vet inte vem som kommer att vinna och marknaden bryr sig inte ännu… inte mer än intradag fladder.

Tullarna är bara poulism inför valet. Det gav honom stöd förra året, och det är självklart att han provar igen. Hela Trumps grej är att skylla på andra, och hans väljare gillar det. Men tullarna har ingen real inverkan på ekonomin och därför borde det också bara vara intradagsbrus.

Binärt läge…

Jag kan samtidigt bli lite full i skratt för att jag för några veckor sen var inne på urtoppning, därefter en mindre sättning, och sen konsolidering. Det caset har varit ganska så rätt. Dock svårt att hitta exakta rörelser och nivåer… och därmed svårt att tjäna pengar på saken… men så är det, ingen har sagt att det ska vara enkelt!!!

Go natt

———-

Läste en intressant rapport av Goldman. De tittade på en massa grejor men en av dem var Vix relativt börsutvecklingen. De konstaterade att ur ett historiskt perspektiv har Vix aldrig legat så högt i förhållande till den starka/och på dagsbasis rätt lugna börs vi har senaste 3 månaderna. Ur ett rent statistiskt linjärt förhållande så borde Vix antingen pressas ner mot 20 och därunder, eller står börsen inför en rätt så kraftig nedgång. Typ 10-15%.

De svarade inte direkt på vad det kommer att bli, men min tolkning är att antingen tror optionsmarknaden på ett rejältras. Förmodligen mot bakgrund av Corona-våg2/Biden/Tullkrig. Eller saknar optionsmarknaden framtidsanalysen, likt räntemarknaden. Medan aktiemarknaden ”bettar” på framtiden och skiter i nuläget. Men om aktiemarknaden bet slår in ska Vix få pyspunka och räntorna ska upp. Men att ingen av dem egentligen ”vet” nåt om framtiden. Ingen har facit. En alternativ syn är att aktiemarknadens syn och vix syn egentligen är sammankopplade. Dvs många vågar ta risken med bettet som aktiemarknaden gör, men de har också tagit på den ”brandförsäkring” som optionsmarknaden erbjuder… och eftersom efterfrågan på skydd är hög blir därför också priset högt, vilket automatiskt innebär att dem implicita vollen, dvs Vix, blir hög. Inte för att den skvallrar om krasch, utan bara att risken för sättning är så hög att man är beredd att betala ett högt pris för den. Typ!

 

Det kom precis data från Usa som visar att Savingsration i Usa föll i maj från 32 till 23%.

Detta är helt enligt min bok, och anledningen till varför inköpscheferna börjar bli så glada. Dvs tidigare tvingade restriktionerna folk att hålla sig hemma. När man börjar lätta upp på detta ger man sig ut på stan och ökar sin konsumtion. Sparkvoten faller. Inköpscheferna ser att lagernivåerna börjar sjunka och lägger beställningar på nya varor. De blir positiva. För att detta ska fortsätta så måste hushållen självklart inte tvingas sitta hemma till följd av nya restriktioner, men även ha en positiv tro om frmatiden, vilket handlar om att de 20 miljoner permitterade amerikaner börjar komma tillbaks till sina jobb efter sommaren. Detta kräver också att det inte införs nya restriktioner. Sen behöver inte ALLA komma tillbaks till arbete, men det stora flertalet. Säg 80% för att det inte ska leda till problem. Sen spelar det inte så stor roll, som vissa tycks tro, vad man konsumerar. Dvs även om vi inte beställer flygresor framöver, så duger det gott att vi köper en ny robotgräsklippare.

Kärninflationen kom också in precis, core PCE på 1,0 yoy mot väntat 0,9 och fg 1,0. Covid19 reorna gör sitt liksom. Vi får mer för våra pengar. Bra för hushållen. Mindre bra för företagens marginaler. Q2 rapporterna kommer vara urdåliga. Men i q3 blir det bättre igen. Så länge vi slipper restriktioner. Marknaden tittar framåt. Q2 är history och en parentes. Vissa branscher… retail, affärsresande, kontor m.m kommer ha strukturella problem även i en värld utan Corona. Givet var inflationen är så kan Fed göra vad de vill. De hade de nog gjort ändå… men med 1% inflation är det ännu lättare att argumentera för. Då blir det andra bullar nästa år om tillväxt och inflation fjädrar tillbaks. I ett sånt läge tror jag det blir svårt för Fed att hålla vad de lovat, dvs nollräntor året ut. Men det är trots allt ett I-lands problem då det skulle innebära att vi lever i en värld fri från Corona och god tillväxt. Time will Tell!!!!

 

veckan är inte riktigt slut ännu…

Michigan kom in på 78,1 mot flash 78,9 och fg 72,4. Fortfarande rejält bättre!!! Vi får se hur delstaternas  restriktioner utvecklas framöver… det är vad allt handlar om…

 

Antalet smittade i Usa drar i väg igen. Men guess what det gör antalet tester också. Så det är inte riktigt äpplen och päron. Det jag noterat är att antal döda inte hängt med. Det borde det gjort. Men det kanske kommer? Jag har inte all info.. nån annan där ute vet kanske? Jag köper inte våg-2 resonemanget riktigt… det har för många hål. Därmed inte sagt att det kan bli så… Narrativet har varit viktigt sen i mars. Det är fortfarande viktigt.

Än så länge håller OMX 1,630….

 

Go natt och trevlig helg

 

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Börsen tvekar trots fiskkrokarna

 1. bertk skriver:

  Måste säga att jag är förvånad av styrka i OMX. Väntade mig större försäljning i torsdags ( innan midsommar/långhelg ), och även större minus idag efter DJ tapp i fredags. Eller att vi bara för en vecka sedan pratade om 1470, 1500-1550, 1570 och idag om det ens ska hamna under 1630. Speciellt med tanke att det pratas mycket om våg 2 eller att våg 1 är inte klar än, oroligheter i USA/spänt politiskt läge, att sommarperioder brukar leda till lägre börs men OMX ligger nu 7 % mer än för en månad sen. Svårt läge.

  • GaStan skriver:

   Håller med i varje stavelse… styrkan förvånar. Innan steg det på allt negativt, och kände mig rätt säker på att det inte skulle stiga på all positiv data som kommer in. Nu känns det mer som att oavsett nyhet så kommer köparna in vid minsta lilla nedgång, och min tolkning är att det finns mycket pengar utanför som egentligen vill in… dvs de vill äga aktier på 12m sikt… de har bara missat hela mars uppgången och vill komma in mer rätt. Sen handlar ju de där ”pengarna” om att Fed mfl köper alla trygga papper där ute så privata sidan blir sittandet med valet: cash el aktier…. och tror man nedsidan på aktiesidan är begränsad är valet enkelt!!!

 2. Simon skriver:

  Hur ser du på att PMI som fortfarande haltar under 50 snarare skulle betyda att fallet planar ut än att det återhämtar sig? Nog för att de studsar mycket men diffusionsindex visar cväl ändå att aktiviteten fortsätter att falla från mycket låga nivåer?

  Jag är inte övertygad så länge arbetsmarknaden haltar, främst continuing claims måste börja komma ner för att jag ska våga trycka plattan i mattan. Jag tror att man kan våga vara lite halv-investerad här för att även om ”alla” förväntar sig en återgång till det normala så bör det ”nya normala” vara betydligt bättre om stimulanserna håller i sig, vilket dom lär göra med tanke på Trumps dåliga valsiffror och FEDs reaktionsfunktion (Spec, efter Q42018)

  • GaStan skriver:

   Jag förstår vad du menar och i sak har du rätt… problemet är att du kommer för sent på bollen… när jobbdatan trillar in i august/september och visar kraftiga återanställningar så kommer marknaden att ligga 10%+…. sen är jag den förste att skriva under på att det finns risker med jobbåterhämtningen… men det är priset du måste betala för att vara med på uppsidan. Är du inte med på den risken så får du ingen uppsida… dock ingen nedsida heller.

   Ska man vara specifik om jobben så tror jag de kommer att vara sinnessjuk recovery nästan direkt. Men att den sen helt stannar upp och då visar det sig att det finns folk kvar som inte kom tillbaks i arbete… alltså att arbetslösheten faller till 5% på typ 2-3 månader…. men det går inte ner till 3,5% som innan.

   • Simon skriver:

    Det är onekligen vanskligt när man måste ligga steget före den framåtblickande marknaden.. men det är väl kanske det som gör det intressant också..?

    Jag tror som dig, möjligtvis att det tar lite längre tid och att det börjar bli svårt att anställa på marginalen redan vid ~7% pga strukturella skillnader hänförliga till lägre tryck på service/leisure näring. Typ krogar som anställer tillbaka ungefär hälften av de som fick gå. Den som lever får se!

   • GaStan skriver:

    hehe precis…. nulägesanalyserande är till för amatörerna och inget marknaden belönar en för. Samtidigt är det en härlig känsla när man börjar tänka bort nuläge, och börjar tänka i scenarior och följdeffekter och en bild utkristalliseras. Sen blir det inte alltid rätt. Nu senast hade jag rätt så rätt med att data osv skulle vara positiv, men trodde att marknaden skulle ta emot den väldigt baissigt. Vilket blev rätt så fel.

 3. Fredde skriver:

  Vill inte verka negativ – men är siffror runt nollan liktydig med en U-formad återhämtning?

  Vad gäller jobbdata då tror jag man måste skilja mellan supression och depression. Ekonomin har varit avstängd på grund av att myndigheter tvingat restauranger m.m. att stänga – det är supression- och som återställs när förbudet hävs sedan finns en minskning i efterfrågan på grund av ekonomin, oron för hälsan etcetera som är mer permanent.

  Vilka är köparna i marknaden funderar jag på – kanske är det Retail?

  • GaStan skriver:

   Skulle inte säga U. Återigen kan vi titta på asiatiska länder som ligger före oss. Då har 50ish
   Räckt för v shaped revocery… det som oroar är storleken på högra delen av V:et vilket i sin tur är kopplat till hur många jobb som kommer tillbaks.

 4. Fredde skriver:

  Här är en intressant artikel också, rekommenderas!

  https://www.wsj.com/articles/the-coronavirus-savings-glut-11592905053

 5. bertk skriver:

  du skrev flera gånger att du är köpare vid 1500-1550 men som man kan se börsen har tagit en annan utveckling . Hur är din plan nu, köper du på dessa nivåer, 1630-1680 eller avvaktar du ?

  • GaStan skriver:

   Jag köpte aldrig på 1570… siktade ju på 1500-1550 vilket jag trodde vi skulle nå givet svagheten.

   Tror nu att 1570 var botten, och det tror jag så länge som 1630 håller.

   Har ökat i aktier igen… men har fortfarande inte tagit bort hedge som jag låter ligga kvar givet att vi ändå är i ett känsligt läge där allt kan hända.

 6. Magnus skriver:

  Vad har du för tankar kring ”Warren Buffett Indicator” dvs marketcap vs GDP?
  Nu ca 150%, dvs USA börsen är 1.5x större än hela ekonomin = rekordhögt.
  Börjar då inte börserna bli hemskt övervärderade?

  • Fredde skriver:

   Bra fråga! Ja vilka är köparna i marknaden?

  • GaStan skriver:

   Den är samma sak som PS talet som du säkert är bekant med. Bnp och företagens försäljning har av naturliga skäl en liknande utveckling.

   PS talet högt? Ja. Är det för högt? Nej.

   Tidigare i konjunktur cykler när PS (alltså P/bnp) var högt var även PE talet högt och även aktieriskpremien låg (aktieriskpremien är lika med 1/pe minus långränta).

   Detta pekade på att vi långt gången i cykeln och man bör sälja.

   Nu spretar PS talet mot de andra multiplarna.

   Detta handlar om att försäljningen vuxit långsamt senaste 10 åren, precis som bnp, och vi har inte nått ett överhettat läge som till slut brukar driva upp inflation och räntor och sabba konjunkturen.

   Men samtidigt som försäljningen varit svag har utveckligen av företagens lönekostnader varit ännu svagare. Även räntekostnader, avskrivningar och skatter haft en långsam utveckling. Detta har gjort att vinsterna kunnat öka relativt snabbt, särskilt i relation till försäljning och bnp.

   Börsen följer vinsterna… för det är vinsterna som tillhör aktieägarna.

   Därför har börsen stigit snabbare än försäljning och bnp och därmed tryckt upp de här ps och börs/bnp multiplarna.

   Men just därför visar de inte samma sak som tidigare. De är inte samma säljsignal.

   Schiller PE som du säkert känner till är också missvisande av samma anledning.

   Detta betyder inte att börsen inte kan gå ner. Recession eller kraftigt stigande räntor kan sabba festen relativt enkelt.

   Men det beror inte på Schiller eller Buffets indikatorer om du frågar mig… de är trasiga i den värld vi har levt i senaste åren…

   Beviset för detta år att lönerna till slut brukar dra när Buffets indikator lyser rött. Så är det inte nu.

 7. DåligTiming skriver:

  Tack för ännu ett utmärkt inlägg, följer noggrant!

  Om man är i läget att man har några årslöner som borde in på marknaden, hur bör man tänka nu?
  Skala in sig över tid, månadsvis? Vänta på nästa våg och se marknadens reaktion?

  (Att stoppa in degen och blunda är väl teoretiskt rätt men om man lider av ”dålig timing” vid ökat risktagande? Gick in på bostadsmarknaden september 2007, köpte Apple stort september 2018, skalade in mig i månadsvis momentumstrategi januari 2020…)

  • GaStan skriver:

   Tack!!! Din erfarenhet känner nog många igen.

   Jag måste erkänna att mina tajming resultat är inte de bästa heller. Jag förstår mer de stora rörelserna och vad som driver dem.

   Jag är ju bullish till vinsterna 2021 av lite olika skäl och tror att marknaderna har potential att handlas 30%+ högre än idag om ett år om det spelar ut väl. Så i sak gör du rätt i att tänka aktier.

   Just här och nu är läget rätt binärt… 5-10% ner eller upp går att motivera ganska väl. Jag skulle köpt halva nu, och halva när du vet var det barkar.

   Men observera… Om OMX ser ut att stänga under 1475 så sälj allt igen… för då kan vi vara på väg mot Covid-19-Fas-2 och då är risken stor att vi ska ner mot 1260 igen.. och troligtvis passera det. Inte för att jag tror på detta. Men vi har inte facit över framtiden.

 8. Hampus skriver:

  Följer dessa ang statistik, SCOTUS, amerikansk politik mm, men numera en hel del covid analys också, spec från Nate:

  https://mobile.twitter.com/NateSilver538
  https://mobile.twitter.com/seantrende
  https://mobile.twitter.com/databyler
  https://mobile.twitter.com/Redistrict

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.