Jag hoppas det vänder i de här trakterna!

Marknaden känns svag och man kan undra vad som ska få det att vända upp i det korta perspektivet? Rapporterna är över, ingen avgörande data, inga viktiga politiska möten… risken är klart stor att det fortsätter söderut!

MEN rent tekniskt är det viktiga stöd i de här trakterna, och håller inte dem, så undrar jag vad som är i görningen. Visst jag kan hitta en hel del stöd i trakterna kring 1000-1020 också… och det är klart dumt att sälja på 1025 för att sen köpa på 1015…. men någonstans måste man agera. Poängen är att du vill inte följa med ner till 900. Om vi nu skulle gå dit… något jag inte har en aning om!

Fundamentalt är man positiv, Tekniskt är man positiv, men bryter vi ner här är jag beredd att bli tekniskt negativ (med Stop loss). Vi har ett gap på 1049, så den spekulative kan ta en säljsignal, som iofs brukar vara ett kort köpläge, och avvakta till vi når 1049, och väl där överväga om man fortfarande ska vara tekniskt negativ.

Avslutningsvis vill jag påpeka att det på senare tid har fungerat utmärkt att agera precis tvärtom vad jag har sagt om det tekniska läget. Så om jag nu överväger att bli tekniskt negativ, så är det alltså ett klockrent köpläge, och faktum är att jag är ju i grunden positiv… men man vill ju inte sitta med om det ska ner 10% till!!!!

Trevlig helg

ps. apropå gap, där finns ett gammalt gap på 996 som aldrig täpptes till… inte för att nån bryr sig men ändå! ds.

Annonser

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.