SPX älskar att finta

Rykten om att FED laddar för att sjösätta QE3 stimulanser. Jag frågar mig hur de kan göra det när inflationen ligger 1, rel högt och 2, trendar uppåt fortfarande? Deras andra mandat, sysselsättning och tillväxt är ju inte heller fy skam, titta på senaste ISM och NFP? Eller ser de nåt som inte jag ser?

Nåväl, jag har inte kollat volymen, men jag tror att man ska ta det här med en nypa salt. Asien och Sverige, tom. DAX, är mycket mer pålitliga tekniskt….

men likväl har SPX ”brutit upp”… även om det är intradag!!

Trevlig helg!

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till SPX älskar att finta

 1. Sven skriver:

  Japan har börjat få ordning på sitt haveri. Det sätter igång ett hjul. Dem är väl en sorts mekaniker som inte skall slås ut(läs leverantör av en mängd delar till Världen, vi kanske inte borde ha, just in time, på allt. Då händer det väl att saker stannar upp precis som det nu har gjort, hellre att man kan få fram saker varsom, typ anywere anytime, vilket är inbyggt i ett servicemotto)
  KINA sägs sakta ner lite. Dem stora propparna i EU – säger sig inte ha problem eller med andra ord dem förstår inte uppståndelsen, ex Berlusconi om att landet inte har problem. Om inte dem stora rävarna gör något – så tror jag inte att dem små rävarna på sikt gillar agerandet
  Att dra att samma håll är viktigare än att göra något alls.
  Att gå med uttalanden om att vissa inte sköter sig – borde inte få komma ut om en starkt ledning styr
  Med andra ord styr inte en starkt ledning. Det är lite missmatch just nu. Det måste till lite ordning
  Jag skulle kunna tänka mig en General som uttalar sig och får sina fältherrar att göra det hela. Fast folket måste ha vissa basala saker . Mat, motivation, lugn, tak över huvuvdet, sovplats, en kaffe då och då m.m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.