Hur många har ritat de här strecken?

Visst, mycket handlar om FED förnyar Op. Twist, vad som händer med Europa och spanska och italienska yields, hur kommande förhandlingar med den nya regeringen i Grekland utvecklas…. osv

Men rent tekniskt så blev just den där ”säljsignalen” i månadsskiftet maj/juni en fint ”igen”, och därmed ett utmärkt köpläge rent tektiskt. Att vi sedan gick ned och täppte gapet för en vecka sedan och därmed satte en högre botten var ett styrketecken trots all skit runt om i världen. Fortsätter det här kan vi nå 1135, men även 1150/1170/1180. Visst det kommer också komma en rekyl som i så fall ska stämma av 1000-1010 nivån (gammalt motstånd blir stöd). På lite längre sikt bör man ändå vara vaksam, vi har fallande toppar från 1128 och 1070…. så helt säker på att den fallande trenden är över kan man inte vara. Men som ni säkert förstått, kan man ju inte vänta tills vi når 1130 för att känna sig säker på att köpa… utan i den här marknaden ska man nog göra sig beredd på att sälja istället! Sett ur det större perspektivet har det ju varit positivt med en högre botten på 941 (om det nu blir botten?), än höstens 833. Vi får se om det håller helt enkelt… TA har varit vanskligt och man måste jobba med stoppar. Ur ett fundamentalt perspektiv tycker jag, fortsatt, att det finns all anlednining att sitta på aktier.

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hur många har ritat de här strecken?

  1. Gekko skriver:

    Dem strecken!?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.