Dagens skörd

Spanska räntorna går över 7%, de Italienska 6%… och marknaden skiter högaktningsfullt i om Grekland har någon regering eller ej. Vi behöver en hållbar lösning med samtliga länders finansiering samt garantera banksystemen, och klockan tickar!!!! Det veckogamla spanska bankpaktet räcker inte…. är det nån som verkligen har koll på omfattningen av deposit flight i de här länderna? Bankunion någon?????

Bloggens trogna läsare vet att jag tittar på värdering i kombination earningsrevisions. En billig börs räcker inte om vinsterna trendar nedåt. En dyr börs kan bli dyrare om vinsterna trendar stark uppför… ja ni fattar. UBS har några talande charts för earningsrevisions…. och analysen är, 2011 var det nedrevideringar för hela slanten.. i mitten på december och i ca 3 månader så stabiliserades vinsterna och till och med vände upp något…. men nu hackar det igen!!!! Låt mig också säga att det är sällsynt med starka vinstrevideringar i kombination med ett fallande macro surpriseindex…

Stay Tuned

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.