Tro inte att ni vet var ni har Putin!

*PUTIN SAYS HAD CONVERSATION WITH POROSHENKO *PUTIN SAYS HE DRAFTED UKRAINE PLAN BASED ON POROSHENKO TALKS *PUTIN SAYS PLAN INCLUDES END TO OFFENSIVE IN DONETSK, LUHANSK *PUTIN SAYS FINAL AGREEMENT MAY BE REACHED AT SEPT. 5 TALKS (THIS FRIDAY)

*PUTIN SAYS HIS PLAN FOR UKRAINE INCLUDES END TO REBEL OFFENSIVE *PUTIN CALLS FOR INTERNATIONAL CONTROL OVER TRUCE IN UKRAINE *PUTIN PROPOSES PRISONER SWAP, HUMANITARIAN CORRIDORS IN UKRAINE

 

ps. Som jag hintade häromdagen är jag sugen på att stoppa tillbaks mig i marknaden rent tekniskt/taktiskt. Enledningen är att jag fick fel, det blev ingen rekyl och 3 vågs rörselse den här gången heller. Jag trodde OMX skulle stiga max till 1365 och sen vända ner och sätta ny botten. Detta uteblev och istället fortsatte kurserna upp och nu väntar troligtvis test av 1410 motståndet. Det skulle heller inte förvåna mig om marknaden noterade en ny topp. Gärna uppbackad av positiva nyheter från Ukraina och/eller Draghi…. men börsen känns överköpt och rekyl väntar, och därmed mitt intåg. Jag är rätt säker på att vi mitt i all optimism vänder ner och ska känna av ca 1360-1370 och lite beroende på vad som händer där kan man gå in i marknaden igen. Det finns även ett gap kring 1335, men det känns väldigt avlägset just nu! ds.  

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.