Tomtar!

http://www.privataaffarer.se/bostad/sa-ska-bankerna-tvingas-bli-mer-oppna-kring-bolan-744598

Utredaren säger inget om att bankernas principer för lånelöften… allt annat är fernissa. Tänk att ingen fattar det!

Dessutom är jag lite sur på EU som vill bromsa utvecklingen av gasledningen mellan Ryssland och Turkiet, som sedan ska ledas in i Balkan och EU. Jävla tomtar dem också. Fattar ni inte att en del av skälet till varför Ryssland är i konflikt med Ukraina handlar om bråket kring gastransporterna genom landet. Om vi på sikt kan fimpa den ledningen så är Ukraina betydligt mindre intressant strategiskt sett för Ryssland, vilket hade varit bra om man nu vill se en nedtrappning av konflikten! En pipeline från Ryssland till Turkiet verkar vara en väldigt bra idé om ni frågar mig!

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tomtar!

  1. Fredde skriver:

    Ang Ryssland och gasledningen kan jag tipsa om boken/ljudbok Midvintermörker om ett ryskt anfall mot Gotland från författaren och bloggaren Lars Wilderäng. Jag läser den själv just nu

    • GaStan skriver:

      Tack, men jag har rätt svårt för honom, där han gått från att vara objektiv och intressant, till att helt domineras av rysskräcken. Å andra sidan har jag inget över för psyops, dvs dem som försvarar Putins agerande, heller! Men boken är säkert spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.