Dagens skörd

Sicken snygg studs igår!! Det råder ingen tvekan om att 1050 +/- 5p är ett viktigt jämnviktsläge tekniskt. 1050 området var viktigt redan förra året! Brott av detta område föranleder fortsatt rekyl. Tidigare har jag lagt target på 993, men jag kan få anledning att revidera detta. Problemet rent tekniskt är att toppen på 1127 ligger lite i ingemansland, den går inte att förankra tekniskt. Igår studsade vi snyggt och nuvarande rörelse är MYCKET intressant. Går vi upp och sätter en LÄGRE topp i april, ja då känns det ganska säkert att 1050 området kommer brytas och korrektion står inför dörren. Det finns alltså potential för en huvudskuldraformation. Men helst av allt skulle jasg vilja se ett sista urtoppning. Jag är ingalunda någon expert på vågor, men med lite vilja kan man nästan urskilja en sista femte rörelse uppåt innan 3 stegs rekyl.

Okej, brott ner och fortsatt rekyl, eller ny attack mot nya toppar alltså! Ingen Einstein analys direkt! Men glädjande nog finns det en massa härlig data som var för sig och i kombination kan trigga endera rörelse.

I eftermiddag kommer en föråkare till ISM, genom Chicago PMI

I helgen kommer China PMI

I nästa vecka kommer US ISM samt Europeiska PMI, det kommer även en del jobbdata i form av Challenger, ADP och viktigast NFP på fredag!

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.