Global recovery, vara eller icke vara?

Jag detta kan vi orda om ett tag… och tyvärr blir mycket spekulativt. Jag tror risken är rätt hög att 14 kan bli ungefär lika dassigt som 13…. men men, vi får helt enkelt se framåt vårkanten hur USA repar sig. Jag läste att det har kommit nya snöfall på sina ställen, så riktigt tillväxt inte är att vänta framåt april… samtidigt var både ADP och ISM Service Employment dålig…. så vi får se på fredag.

Ser man till New orders globalt, som leder 6 månader, så ser det fortfarande bra ut!

Namnlös1771

men ser man till Real M1, en indikator jag för övrigt är väldigt förtjust i, så ser det ut att kunna vända ner längre fram.

Namnlös1772

Time will tell

ps. Ukraina då? Jag har lärt mig av mina misstag att inte försöka prognostisera politik, MEN jag kan torrt konstatera BARA genom att titta på SPX, OMX, MSCI World, ACWI mfl. att marknaden, dvs ett antal miljoner hjärnor därute, inte tror att detta eskalerar till något som ger negativa REAL ekonomiska konsekvenser, för några fler länder än de som är inblandade. Sen kan det finnas rapporter som pekar på annat. Marknaden har agerat som om det inte kommer få några effekter… basta. Sen om marknaden har rätt, det är en annan femma 🙂 ds.

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.