Inget bra chart!!!

Nedan chart brukar man se från tid till annan. Låt oss vara på det klara att aktier går inte ner bara för att det gått upp. Men för att de ska kunna falla kraftigt brukar de ha stigit mycket innan!

Namnlös1845

Ska man vara petig borde man dragit ringen redan under mars 2013, då vi nådde de gamla topparna från 2000 och 2007…. men SPX har stigit 33% sedan dess.

Jag säger inte att det INTE ska ner, jag har ju varit ganska skeptisk. Jag säger bara att genom att titta på en graf så blir du inte klokare…. utan man måste titta på fundamenta och de strategiska och taktiska förutsättningarna. Som ni vet så ser jag inte någon större fundamental uppsida, och därför är jag negativ. Taktiskt däremot är jag fortsatt positiv!!!

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Inget bra chart!!!

  1. Marcus skriver:

    Såg denna graf också idag…men jag undrar hur du ser tekniskt på omx30. Jag tycker att den senaste tidens lägre toppar ser oroväckande ut. Men som sagt, mina egna kunskaper är inte direkt lysande vad gäller teknisk analys.

  2. Fredde skriver:

    En annan observation är att botten blir djupare och djupare .. Troligen något jag läste på zerohedge 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.