Senaste nytt

Eurozon BNP Q1 kom in på 1% mot väntat 1% och fg prel siffra 1%. Ok. EU ligger på 1,4% YoY.

Ryktas om att Grekland kommer förlänga programmet, ännu en gång. Denna gång till mars 2016. Det betyder att man inte kommer överrens. Det betyder att Grexit skjuts på framtiden, och den här ”farsen” lär fortsätta 9 månader till. Men det innebär också att Grekland även framöver kommer lyckas rulla sina skulder fem i tolv…. givet att programmet finns där!

Börsen visar svaghet men givet översåldheten och 150dagars glidande medelvärden lär det studsa snart, om än en väldigt kort studs på max 50 punkter, dvs en tvådagarsstuds på kanske 3%. Börsen tycker jag annars flaggar för att 1,480-1,540 intervallet fortfarande är högaktuellt för test längre fram. Detta gäller så länge som vi harvar under 1,670.

Tajming och nivåer är svårt och spekulativt. Men det känns betryggande att US 2yrs Trs håller sig på mattan…. dollarn lika så…. det bådar gott för dem som är Buy the dip believers!

Over n Out

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.