TA-Johnny fnular på framtiden

TA Johnny på Carnegie stakar ut framtiden för Svenska börsen. Jag skulle säga att han är en av de kunnigaste TA killarna vi har idag. Detta är inte samma sak som att alltid ha rätt dock!

Namnlös2081

Han säger alltså att bryts 1660 så ska vi troligtvis in i en rätt stark stigande trend, där förra toppen på 1720 bara är en milstolpe på vägen. Bryts däremot 1578 så är risken stor att 1500 kan återtestas. Bryts 1500 så är det over´n´out.

My take, jag håller med i stort. Däremot tror jag att om 1578 bryts så är det troligtvis bara för att skrämmas och täppa gap kring 1550, och att vi troligtvis inte går hela vägen ner till 1500. Ett köpläge alltså. Bryts 1500, ja då är min Våg 3 avslutad, och det är dags för Våg 4 korrektion, a la högre räntor, någon man verkligen vill stå utanför. Oddsen är ändå klart bäst för att vi ska upp och bryta 1660… och det i sin tur handlar om två saker. Hur FED agerar den 16 september samt om Grekland har ett 3e avtal den 20e augusti.

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till TA-Johnny fnular på framtiden

 1. Helgradering skriver:

  ”Han säger alltså att bryts 1660 så ska vi troligtvis in i en rätt stark stigande trend, där förra toppen på 1720 bara är en milstolpe på vägen. Bryts däremot 1578 så är risken stor att 1500 kan återtestas. Bryts 1500 så är det over´n´out.”

  Gött att kunna helgradera. Antingen går det upp eller så går det ned. Eller så går det sidledes ett tag. Som att sätta 1×2 på stryktipset.

  • GaStan skriver:

   Hehe jo tack, jag vet. Teknisk analys är dessvärre så pass meningslös ibland. Då hade det varit bättre om han skriver, ”marknaden konsoliderar just nu och det går inte att spå utvecklingen”.

   Jag måste iofs hålla med honom, fast med tillägget att jag tror på rörelse uppåt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.