Dagens skörd

Imorgon har vi NFP… tror den siffran kan trigga både rekyl och fortsatt uppgång beroende på hur den faller ut. Båda ISM siffrorna har inte pekat på nån stark siffra, ADP igår gjorde inte det… och sen får vi se idag med Challenger!!

CS påpekar att det bildats en onaturligt stor spread mellan riskaptiten på räntor och aktier, och att den bör konvergera. Jag kan bara hålla med!!! I mitt tycke bör detta ske genom att man säljer räntepapper och köper aktier under kommande månader…

Namnlös1467

Varför ska aktier gå upp? Tja jag tror ju inte på positiva vinstrevideringarna… men jag tror inte heller på negativa. Vi ska vara glada om EPS 2013e för SPX ligger kvar på samma nivå som idag om ett antal månader. Nej jag tror faktisikt uppgången kan komma av ren multipelexpansion… se nedan

Namnlös1468

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.