Tekniska spekulationer

Det har gått ganska starkt sedan både maj förra året, men även sedan november, och det är många som är frestades att ta hem vinsterna. De senaste åren har lärt oss att när det råder optimism på marknaden – SÄLJ… och tvärtom. Så kanske det är fortfarande!!! Fundamentalt är jag som sagt inte så positiv, men tekniskt är trenden likförbaksat uppåtriktad, och så länge som det går upp vill jag vara med… technically speaking. Tills det börjar går ner :-)… då vill jag inte vara med! Bryts 1156 så kan vi nog sett toppen för ett tag. Så länge som den inte gör det tror jag det finns potential att nå 1,200-1,215. Vid en mer äkta korrektion siktar jag på 1100-1114. Det brukar ofta gå högre upp, och under en längre tid… och även på andra hållet… var det någon som sa. Dessvärre specificerades aldrig vare sig höjd eller längre tyvärr!

Namnlös1542

Om GaStan

Ga Stan bloggar här under rubriken "Kortsikt's blogg". GaStan är en medelålders gift man bosatt i Stockholm och verksam i finansbranschen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.